Bliv bedre bekendt med hjerterfri

Hjerterfri

Hjerterfri er et kortspil, der spilles mellem fire spillere. Kortspillet spilles med et helt almindeligt sæt spillekort, hvor jokerne er sorteret fra. Dette betyder, at der bruges de 52 kort, der er i et traditionelt kortspil. Som navnet så fint antyder, går hjerterfri i korte træk ud på, at komme af med alle de spillekort der har kuløren; hjerte.

Mere præcist handler hjerterfri om at undgå at få stik – og slet ikke den form for stik der indeholder hjerter. Desuden gælder det om, at du så vidt som muligt skal undgå, at ende med spar dame. Kortspillet hjerterfri spilles over flere runder. Spillet slutter først, når en person rammer 100 point eller derover. Spilleren eller spillerne med det laveste samlede antal af point vinder dermed spillet.

Hvis du aldrig nogensinde har prøvet at spille hjerterfri, så frygt ej. Du skal endelig ikke holde dig tilbage. Hvis du tilmed ønsker at spille Hjerterfri online, kan du nemt læse op på reglerne omkring spillet. Således kan du nemt og smertefrit komme i gang med dit allerførste spil hjerterfri, uden at føle dig totalt på udebane.

Online hjerterfri

Online hjerterfri – eller hjerterfri på nettet – kan enten foregå over din computer eller over din mobiltelefon. Det vil med andre ord sige, at du har rig mulighed for at komme til at spille hjerterfri, ligegyldigt hvor du befinder dig. Så længe du har din mobil på dig (og der er strøm på), vil det kunne lade sig gøre at spille hjerterfri online. Du får hermed serveret det perfekte tidsfordriv.

Udover at hjerterfri er ufatteligt underholdende er der også en anden væsentlig grund til at spille hjerterfri online. Du kan nemlig komme til at spille det ganske gratis. Ved at spille gratis hjerterfri forpligter du dig altså ikke på nogen som helst måde. Således kan du nemt og hurtigt komme til at spille hjerterfri online, lige så tosset du vil.

Ulempen ved kortspil er generelt, at man ikke har muligheden for at spille disse spil alene. Det eneste man kan gøre alene er at lægge en kabale. I de fleste kortspil skal du nemlig have mindst én modstander. Det er her at den helt store fordel kommer ind.

Når du vælger at spille hjerterfri online, kan du sagtens spille lige når du har lyst. Hvis du ikke kan spille mod reelle modstandere er det altid en mulighed, at spille mod computeren. Så det er bare med at komme igang.

Co2stream.dk