Bliv klogere på livet på Aarhus Ø

Nicolinehus

Her finder du århus ø lejligheder til salg.

Nicolinehus får samlet set 243 lejligheder anført i Århus Ø. Lejlighederne ligger mellem 45 og 300 kvadratmeter. De har alle adgang til private tagterrasser samt de to fantastiske gårdhaver og pool på toppen.

Projektet

Idéen bag projektet Nicolinehus er i og for sig ganske simpel. Det handler om at skabe et fleksibelt og yderst moderne hjem, der fagrer fællesskabet. Nicolinehus er skabt med visionen om at bringe mennesker sammen af lyst. Dette ses i den grad også på arkitekturen, som vi kommer nærmere ind på. Og hele tanken om at skabe områder alle beboerne kan være fælles om.

Vi taler med andre ord om et tættere fællesskab blandt sine naboer.

Nicolinehus er anlagt perfekt mellem det gamle og det nye Aarhus. Projektet er altså skabt til at forene by og hav, og herved skabe en tættere forbindelse mellem disse og forene mennesker med naturen.

Arkitekturen

Nicolinehus er tegnet af prisvindende Aart Architects, og har hentet sin inspiration fra midtbyens gamle karréer. Dette ses eksempelvis i de meget karakteristiske og robuste røde teglsten. 

Det særlige ved Nicolinehus\’ placering er at der er vand samt kajkant til begge sider. Og med denne unikke placering kan man godt regne med at Nicolinehus kommer til at blive omdrejingspunkt for hele Aarhus Ø. 

Nicolinehus er en perfekt blanding af natur og kultur som perfekt reflekterer den ovenstående nævnte placering. Det viser hvor vigtig en betydning for samfundet og kulturen Nicolinehus kommer til at have fremover, og samtidig hvad bygningerne kommer til at betyde for de kommende beboere.

Området

Siden Nicolinehus er skabt med drømmen om at være et hus der summer af mangfoldighed og fællesskab sørger Nicolinehus ligeledes for at skabe rammer for, at huset er i brug både dag og aften. Dette afspejles tydeligt i alle de offentligt tilgængelige funktioner der kommer til at være adgang til. Dette er eksempelvis Caféer, restaurant samt markedshal og små detailbutikker.

Der kommer ligeledes til at være Fitness både inde og ude samt pool og sauna område på toppen. Der vil være parkering i kælderen og en kajakplads ved vandet. Med andre ord får du alt det du ønsker af kultur, hygge og fællesskab indenfor blot 30 sekunders elevatortur.

Du vil hele tiden kunne være i stand til at dyrke fællesskabet og derved sørge for at det gode danske ord – som nu er ved at være kendt verdenen over – nemlig HYGGE bliver brugt.

Co2stream.dk