De sjoveste drukspil til festen

En sjov og festlig aften med vennerne er noget af det allerbedste. Før det bliver en helt suveræn aften, skal der være underholdning til stede, og der er ikke noget, der sætter gang i en fest som et godt drukspil

I Danmark er det noget, vi i mange år, har været vant til, når vi har festet. Der er en række spil, du med garanti kender til, som de gængse kortspil og vandfald. De holder naturligvis stadig, men har du brug for noget nyt til festen, så kan du med fordel høre godt efter her. 

 

Festlige drukspil der sætter gang i aftenen

Jeg har aldrig 

Et spil – eller nærmere en leg, der for det første altid kan leges, da man ikke skal have remedier til den. Legen går ud på, at én af deltagerne siger “jeg har aldrig… drukket vodka” og de deltager, der har skal derefter drikke. Den kan leges i mange forskellige varianter, og der er med garanti altid nogle, der skal drikke. 

Beer pong 

Det er et ultimativt sjovt festspil. Det kræver noge store plastikkopper, et bord og en bordtennisbold. Hæld øl eller andet i kopperne og del jer i to hold. Kast derefter bordtennisbolden mod dit modsanderholds kopper, og rammer du i koppen, skal holdet drikke op. Det hold der bliver først færdig, vinder, og har vinderholdet kopper tilbage med alkohol i, skal modstanderholdet ligeledes drikke dem op. 

Flip the cup 

Igen har du brug for et bord og nogle plastikkopper. Har du en plastiskdug eller andet, er det måske en fordel, da det kan svine lidt. I inddeler jer igen på to hold og står på hver langside af bordet. Herefter starter hvert hold med at drikke samtidig i ene ende, når den første har drukket op, stiller vedkommende koppen på kanten af bordet, og skal herefter “flippe” den med fingeren, så den slår en kolbøtte i luften og lander på hovedet. Først når koppen lander helt på hovedet, må næste deltager gå videre og fortsætte legen. Det hold, der først når igennem alle deltagere, har vundet. 

Shots-roulette 

Vi kender roulette fra kasinoerne, men denne version er lidt mere festlig. Rundt langst kanten står der nemlig shotsglas, og her kan man placere glas med forskellige shots i, nogle med gode, andre dårlige og nogle måske endda kun med vand eller sodavand. Herefter spiller man og det felt, rouletten lander på, skal du drikke. 

 

Gæt og grimasser 

Du kan også bruge almindelig selskabsspil som fest/drukspil. Det kan både være tegn og gæt, gæt og grimasser eller det velkendte magrethe skål, hvor du skriver navne på en seddel, putter i en skål og derefter skal mime/agere den pågældende person. Herefter kan man lave regler om, hvornår og hvor ofte, man skal drikke. 

Co2stream.dk