Derfor skal du vælge Benalmadena

Benalmadena er et smukt sted, der tilbyder mange muligheder for dig  der ønsker at tilbringe en perfekt og solrig ferie, da den har en fantastisk marina, forlystelsespark, strande omgivet af smukke natur, der opfordrer til en gåtur. Det kan måske endda friste i så høj grad, at du ville overveje at køb hus i Benalmadena. Så du kan nyde dit ophold fuldt ud og ikke gå glip af det vigtigste, har vi her samlet en liste over de bedste højdepunkter i Benalmadena.

Den gamle by

Hvis du rejser til Benalmadena, bør du tilbringe en eftermiddag for at udforske labyrinten af ​​de smalle og brostensbelagte gyder med et netværk af typiske andalusiske bjerge, hvor de uberørte hvideafkalkede huse kun brydes af grønne planter og blomster, der hænger ud fra deres altaner. Gå rundt gennem pladserne, hvor du kan drikke tapas eller blot slappe af, og besøge Iglesia de Santo Domingo de Guzman, det ældste område i byen.

Castillo Colomares

Colomares er drømmen om en kærlighedssyg kirurg, der dedikerede sit liv og hele sin formue til at genskabe dette værk som en gigantisk hyldest til Christopher Columbus og opdagelsen af Amerika. Doktor Colomares blev opfattet af skør af mange, men han stoppede aldrig med at prøve og fortsatte med at arbejde indtil den dag, hvor han døde. I dag kan du besøge dette sted, der er værd at opleve på grund af dets originalitet, for at slentre gennem haven og udsigten fra stedet.

Castillo BilBil

BilBil er en smuk rødlig bygning omgivet af haver og springvand, der er muslimsk inspireret. Dens konstruktion stammer fra 1927, da Hermann-familien fik det bygget, men desværre på grund af den spanske borgerkrig, har man aldrig kunne bo der, og det tilhører nu byen, hvor der afholdes offentlige begivenheder der, såvel som mange af byens bryllupper på det er et magisk sted med den store skønhed.

Benalmadena Marina

Havnen i Benalmadena er en af ​​de smukkeste på Costa del Sol, som også to gange har modtaget titlen, den bedste lystbådehavn i verden. Dette er en smuk havn, men samtidigt også et boligkompleks. Om natten er der en helt utrolig atmosfære, hvor nogle af terrasserne på de meget eksklusive restauranter i området bliver overfyldte, havnen og bådene lyser op og stedet skinner igennem. Derudover er der også Sea Life Aquarium. Så du skal bestemt ikke gå ikke glip af dette unikke og smukke besøg.

 

Co2stream.dk