Få lavet fillerbehandling med restylane

Få et mere ungdommeligt look

Ønsker du at stramme dit ansigt lidt op? Med alderen begynder ansigtet hurtigt at falde sammen, og kan give rynker og linjer i huden. Det er meget normalt, og er noget som alle vil opleve på et tidspunkt i deres liv. Huden bliver mere slap og løs, og der er ikke så meget man kan gøre ved det føles det som om. Mens det på nogen kan være charmerende og karakterskabende at have et par linjer i ansigtet, kan det også nogle gange komme til gene. Især hvis du har fået en masse bekymringsrynker i ansigtet, som får dig til at se mere træt eller sur ud, end du egentlig føler dig. Det kan være frustrerende at føle, at ens udseende og ens personlighed ikke passer sammen. Men det er der heldigvis en løsning på. Men fillers kan du nemlig få opstrammet din hud og givet dig er mere friskt og ungdommeligt look.

Fillers med Restylane

Mange kan være skræmt væk af Botox, som kan virke lidt overvældende, og kan minimere mimik i ansigtet, og derfor også fjerne noget af den personlighed som ligger i det. Men det er muligt at få fillers uden botox. Med Restylane fillers kan du nemlig få et ungdommeligt og friskt look. 

– Restylane er mildere end botox og minimerer ikke mimik. Du vil beholde alt bevægeligheden i dit ansigt, og kan stadig gøre med det hvad du har lyst, men filleren vil gå ind og stramme huden op, og fjerne rynker og linjer i ansigtet, som kan skabe et træt look. Det vil derfor løfte huden og få dig til at se mere ung ud, uden at du skal gå på kompromis med dine ansigtsudtryk. 

restylane giver pænere hud og kan hjælpe med at få det look tilbage som du ønskede. Hvis du savner at have mere fylde i dit ansigt og føler at det falder sammen, kan restylane hjælpe med det. 

– Det kan også bruges til andet end at udjævne rynker. Det fylder nemlig ansigtet ud, og giver en strammere hud .Det kan derfor også bruges til andre behandlinger som ikke er kirurigske. Blandt andet læbefillers eller nosejobs som ikke kræver indgreb. Det er populært blandt mange, og er en nem måde at få rettet lidt op på usikkerheder i dit ansigt på en mild og skånsom måde. Så kan du få et mere frisk og ungdommeligt look tilbage.

Co2stream.dk