Min holdning til syn og skøn

Hvad jeg ved om syn og skøn

Min viden på netop dette område begrænser sig en del. Desværre. Jeg har måtte alliere mig med søgemaskinen, Google, der som altid kan forklare én alting. Næsten i hvert fald. En relativ simpel Google søgning fortalte mig også, at syn og skøn kan bruges i forskellige kontekster.  Hvilket jeg altså ikke var bekendt med på forhånd. Dog blev jeg hurtigt overbevist om, hvilke fordele et syn og skøn har. Fordele man med sikkerhed bør tage med i sine overvejelser fremadrettet, hvis du spørger mig. 

Jeg fandt det særligt relevant i bygge konteksten. Ved at få foretaget et syn og skøn på sin bolig, får man en eksperts øjne på sagen og kan hurtigt og nemt modtage de råd og den vejledning, man har brug for. En genial og smart løsning, hvis du spørger mig. Jeg vil nu uddybe, hvorfor jeg finder netop denne løsning så fuldkommen genial!

At få andres syn på sagen

Det er klogt, i mange situationer, at få andres syn på sagen. Det kan være, inden man afleverer sin eksamensopgaver, sender sin jobansøgning afsted eller inden man køber en ny bluse. Ja, du kan nok høre, at jeg i hvert fald ofte spørger andre i min nærhed om råd og vejledning. Jeg elsker, når tingene får et nuanceret billede som udvider min horisont, og som gør mig opmærksom på visse problemstillinger og tematikker, jeg ellers ikke havde fået øjnene op for. 

Hvis jeg skulle købe hus, tør jeg slet ikke spekulere i, hvor mange spørgsmål jeg ville have og hvor mange jeg ville stille til cirka ALLE, jeg kender. Dog uden at få de gode og brugbare svar, da ingen i min omgangskreds besidder den fornødne og kompetente viden på lige netop disse områder. De forkerte eller mangelfulde svar kan i værste fald lede til forkerte beslutninger, der kan koste dyrt i den anden ende. En sti man helst ikke vil ud af, kan jeg hilse og sige.

Derfor vil jeg, næste gang jeg skal købe hus, alliere med mig professionelle og dytige folk, der kan give mig et syn og skøn – på den måde får jeg den fornødne viden og hjælp, så jeg undgår at træde på usikker grund. Jeg kan føle mig langt mere sikker i mit valg og stå stærkere, når prisen skal forhandles. Netop fordi jeg nu er i stand til at udpege de konkrete fejl og mangler. 

Your email address will not be published.

Co2stream.dk