Overvejelser omkring den længere rejse

Sommeren er over os og det betyder et par ting; Det betyder øl med kammeraterne i skyggen, ingen skole (før august) og selvfølgelig rigeligt med godt vejr der skal nydes!

For nogle mennesker betyder sommerferie dog også en lang rejse, og selvom at karantæne og covid-19 har lukket ned for mange spændende destinationer, så er der stadig et par stykker der holder grænserne åben for turisme – og det er dem denne artikel kommer til at handle om. 

For hvis man nu skal ud på en af de der længere rejser og ikke nødvendigvis har prøvet det før, så er der nogle guldkorn af tips man kan tage med i tasken, der gerne skulle gøre dit liv lige den del nemmere på rejsen – du finder dem herunder.

Skal du på hyggeferie eller vandreferie?

Alt efter om du skal ud og vise dit nye tudor ur på diverse havne rundt omkring i verden, eller om du skal op i bjergene at vandre, så ser pakkelisten utroligt anderledes ud fra hinanden. Det vigtigste i det her er dog at du selv er klar over hvad du egentligt skal, så du kan pakke derefter.

Hvis du er en af de mennesker der elsker at komme op i bjergene og få noget rent luft i lungerne, så bør du virkelig overveje at pakke et offline kort (selvom det også er et godt råd til luksusferien) 

Et offline kort kan bruges selvom din telefon eller tablet ikke har noget wifi til rådighed, hvilket gør det til en utroligt smart GPS på vandreturen. Det er faktisk de færreste der er klar over det, men GPS\’er har ikke meget med dit Wifi at gøre, og kan derfor som udgangspunkt altid bruges. 

Hvis du skal vente meget

Der er nogle ferier hvor man er tvunget til at have mere spildtid end andre – det kunne være når man ventede på toget der skulle køre en videre til en ny by. Her har den rigtige kulturhaj selvfølgelig et sæt kort med, for kort er et universalt spil som de fleste mennesker faktisk kan finde ud af.

Det betyder også at så længe du har et sæt kort, så har du sådan set altid nogen du kan spille med. En af de helt gode ting ved at have netop et sæt kort med, er at alle lande har forskellige spil – så hvis du lytter godt efter kunne du ende med at lære et nyt kortspil.

Co2stream.dk