Pantsættere for nybegyndere

Hvis ikke pantsættere lige er et ord du har hørt før, så er du en af mange. Pantsættere er så småt en uddøende race i Danmark, men til gengæld er opbakningen en del større omkring dem i USA. 

En pantsætter beskriver en person der lever af at købe folks ting, måske midlertidigt (alt efter om personen køber dem tilbage) og sælger dem videre eller tilbage med en profit. En pantsætter lever af differencen der er imellem det køb han lige har lavet, og det salg han har i sinde at lave.

Hvis du befinder dig i en situation hvor du står og har brug for kapital lige her og nu, og ikke gider at skulle til at i banken og tage et lån eller få den moralske opsang fra forældrene, så er et besøg hos en pantsætter måske det rigtige valg for dig. 

Nedenfor kan du lære lidt mere om hvordan man gør- og ikke gør. 

Pantsættere – hvad kan du pantsætte?

Det er næsten kun fantasien der sætter grænserne, pantsættere er villig til at købe størst set alt hvad de kan se sig selv lave penge på i fremtiden. Så den eneste regel inden for pantsætteri må være at ting skal være noget værd – du kan ikke sælge brugt vat til dem og regne med at få noget igen. 

Mange vælger at gå pantsættervejen fordi de er ude efter et Lån trods rki, og det er bestemt også en mulighed. Pantsættere plejer som udgangspunkt ikke at gå specielt meget op i det – de har jo mulighed for at beholde dine ting hvis ikke du kan betale dem tilbage. 

Sådan forhandler du

Det skal ikke være nogen hemmelighed at disse pantsættere ikke er på dit hold når du kommer ind i butikken. De er med garanti ude efter at købe dine ejendele til mindre penge end hvad de egentligt er værd, og derefter sælge dem til en meget højere pris. 

Derfor skal du også have en lille idé om hvordan du forhandler, så du ikke ender med at få et virkelig dårligt tilbud derinde, der ender med at gøre dig fattigere end du var før. 

Når det kommer til at forhandle godt, så skal du altid starte med at sætte prisen meget højere end hvad du egentligt vil sælge den for – men ikke for højt, for så ved pantsætteren at du er ude på at snyde ham, og så ender det aldrig godt.

Co2stream.dk