Sådan får du bedre energi gennem dagen

Mange mennesker går i denne tid og døjer med at holde energiniveauet oppe – og det siger næsten også sig selv hvorfor, corona og karantæne har lokket menneskerne indenfor i sofaen hvor der er afslappende og dejligt at være – og det går altså ud over energien i sidste ende. 

Hvis ikke du bruger din krop kommer energi niveauet på sigt til at rette sig ind efter dit lave aktivitetsniveau og derfra starter en ond spiral der for mange ender ud i depression og det der er værre. 

De fleste mennesker ville ønske at de havde energi til at give den 100% gas hele dagen ud, men sådan er det desværre de færreste der har det – det kræver nemlig utroligt meget arbejde at få det meste ud af sin energi. Hvis du er interesseret i at lære lidt mere om energiniveauer, så er du kommet til det rigtige sted.

Tip nummer 1 – Søvn

Der er få ting der har lige så stor indflydelse på vores energi som den mængde søvn vi får i løbet af natten og kvaliteten af selvsamme. Hvis du oplever en dårlig søvn, kommer du også til at have en dag med dårlig energi – det er et faktum. 

Søvn er måske en af de nemmeste punkter på denne liste dog – det eneste du skal gøre er at ændre dine søvnvaner og købe en ny seng/elevationsseng. Hvis du er en af de mennesker der bare elsker at være oppe det halve af natten, så bør du deværre indse at det ikke er her din gode enrgi kommer fra – du bliver nød til at gå tidligere i seng hvis du gerne vil have det meste ud af dagen. 

Tip nummer 2 – mad

Et andet parameter der er relativt nemt at ændre på, som også giver fantastiske resultater, så er det dit madindtag. Du er hvad du spiser, lyder et gammelt ordsprog og hvis du spiser dårlig mad får du også dårlig energi i bytte – og tro mig, det vil aldrig nogensinde være byttet værd i sidste ende. 

Hvis du gerne vil kunne mærke energiniveauet stige i løbet af dagen, så skal du fylde god benzin på den. Forestil dig at du var en bil og at mad var din benzin – hvis du smider dårlig benzin på bilen kommer den heller ikke til at kunne køre lige så langt som hvis det var god kvalitetsbenzin du smed på bilen – det giver ret god mening når man tænker over det sådan.

Co2stream.dk