Sådan får du en sundere livsstil nemt- og hurtigt

Det er desværre ikke alle mennesker der lige har tid- og overskud til at bakse noget lækkert og nærende mad sammen hver eneste dag i ugen, og det kan desværre godt gå ud over vores velbefindende. 

Lige så godt som god- og nærende mad er for kroppen, lige så hårdt er dårligt mad for kroppen – og hvis ikke man holder et vågent øje på hvad man spiser, så kan man godt have tendens til at drive hen i nogle relativt usunde madvaner med tiden. 

Hvis du er en af de mennesker der med sikkerhed kan sige at du måske burde omlægge en smule i din kost, så viser denne artikel dig et par nemme og hurtige veje til en sundere livsstil.

Sundt mad kan også være hurtigt mad

Hvis du tror at det der med at spise virkelig sundt i lang tid af gangen inkluderer \’mad-prepping\’ og mange timer i et køkken, så tager du grueligt fejl. Nu til dags findes der måltidskasser som eksempelvis Skagenfood kassen, der ikke bare giver dig sund mad til hele ugen, men også sikrer at du får alt den fisk du skal have. 

Det er, kort sagt, den perfekte løsning til den travle forretningsmand eller familien der gerne vil spise sundt. 

Ved at gå ombord i en måltidskasse mister du godt nok evnen til at bestemme din aftensmad selv, men du er til gengæld garanteret sundt, nyt- og nærende mad hver eneste dag i ugen – og det er jo lige præcis hvad denne artikel handler om.

Sund mad challenge

Hvis du er en af de mennesker der oftest motiverer dig selv til noget ved at bruge udfordinger som fundamentet, så får du lige en udfordring med på vejen herfra. 

Der er ingen tvivl om at vi spiser for meget kød i Danmark, og at det går ud over alt fra vores kroppe til klimaet – hvis du gerne vil prøve at sund- og nærende mad i noget tid, så udfordrer jeg dig til at være vegetar i 30 dage, og simpelthen kaste dig ud i det vegetariske køkken. 

Personer der udfordrer sig selv med sådanne udfordringer bliver altid overrasket over hvor nemt, hurtigt og ligetil det egentligt er at lave vegetarmad der både smager godt, men også er virkelig sundt for kroppen. 

Grunden til at udfordringen giver mening er at vi ofte hopper til lidt nemme kødalternativer såsom burgere, ruller, pølsehorn og andre hurtige \’ikke-så-sunde\’ alternativer. 

Co2stream.dk