Sådan starter du en blog der vækker interesse

Hvis der er én ting som de fleste unge i dagens Danmark er blevet klar over, så er det at du kan tjene rimeligt mange penge og rejse lige derhen hvor du gerne vil, hvis du er god til at skrive og kan opbygge en blog med mange følgere. 

Det er en drøm som flere og flere unge mennesker går og har, og tit og ofte udspringer en sådan karriere ud af det blå luft – det er bare et spørgsmål om hvor mange læsere du har og hvor god du er til at markedsføre din blog. 

Men det kan godt være svært, hvis ikke man har en forståelse for hvordan sådan noget fungerer på forhånd, derfor har jeg skrevet et par gode tips og tricks til hvordan du kommer i gang herunder, så du hurtigt og nemt kan komme til at leve det drømmeliv du altid har drømt om. 

Du skal starte med at finde din niche

Hvis der er én slags blog der aldrig klarer den, så er det blogs der ikke har en niche – det er bare så utrolig svært virkelig at vinde interessen fra mange mennesker, hvis din blog handler om alt fra øst til vest og det aldrig rigtigt er til at vide hvad der kommer ud næste gang. 

Hvis du eksempelvis har en rejseblog om klatring, så vil jeg gerne garantere dig at dit publikum ville være ligeglad med at du var i Tivoli Friheden her forleden – de vil se dit klatreudstyr, stille dig spørgsmål og vigtigst af alt, så vil de se flotte billeder af dig der gør din ting.

Det er hårdt at drive en blog 

Hvis du tror at det med at have en blog der bare er lige at skrive et indlæg i ny og næ, så tager du cirka så fejl som du overhovedet kan – at drive en god og successfuld blog er meget arbejde. Dine indlæg skal være lange, du skal snakke helt vildt med dine følgere og så skal du også ud og skyde alle de billeder og lave alle de videoer du gerne vil have på siden. 

Har man bare én gang prøvet at klippe en video på over to minutter sammen, så ved de fleste også godt at det er hårdt arbejde, som virkelig godt kan tage tid og trække tænder ud – du bør være klar over det før du går i gang. – Se eksempel på en god blog her.

Co2stream.dk